پرهنگ

مدیریت فرهنگ، با نرم افزار و گزارش و جلسه!

پرهنگ

مدیریت فرهنگ، با نرم افزار و گزارش و جلسه!

پرهنگ

دغدغه اصلی پرهنگ، فرهنگ است. اما به سیاست، اقتصاد، جامعه و... هم سرک می‌کشد.
پرهنگ بیشتر از نوشته‌های خودم پر شده است، هر چند از نوشته‌های دیگران نیز خالی نیست.
ارادتمند؛ علی اصغر جوشقان‌نژاد

تاريخ پرهنگ
آخرین نظرات
عضوی از راز دل

چرا از گرفتن یارانه انصراف می دهم؟

يكشنبه, ۲۴ فروردين ۱۳۹۳، ۰۶:۰۲ ب.ظ

در ذهن داشتم که در مورد انصرافم از دریافت یارانه نکاتی بنویسم اما در به قلم آوردن آنها مردد بودم تا اینکه این مطلب را از دوست عزیزم علی الف خواندم و مصمم شدم که در این مورد مطلبی بنویسم.

من از دریافت یارانه انصراف دادم. نه به آن دلیل که هیچ نیازی به این پول نداشته و ندارم. چه آنکه به دلیل وام و قسط‌هایی که برای خودم ساخته ام، نیازم به درآمد ثابت ماهیانه بیشتر از قبل است. اما به دلایل دیگری تصمیم گرفتم از یارانه انصراف دهم.

این دولت، دولت جمهوری اسلامی ایران است و فرض کنیم در زمینه اقتصادی ضعیف است یا همان طور که علی الف در نوشته اش اشاره کرده است، مشکلاتی در این زمینه دارد و با غوغاسالاری قصد پوشاندنش را خواهد کرد. به هر حال این دولت، دولت جمهوری اسلامی است و طبق فرایندهای داخلی نظام عزیزمان روی کار آمده است و ما -به عنوان بسیجیان و هواداران دو آتشه نظام- موظف به همکاری با این چهره جدید نظام مان هستیم. چه این که رهبرمان هم از ما این همکاری را به نحو کاملی درخواست کرده است.

منظور از همکاری کردن، انتقاد نکردن نیست. انتقاد می کنیم و تبعاتش را هم به جان می خریم. اما همکاری هم می کنیم.

من زیر خط فقر نیستم و خدا را شکر می کنم که وضع اقتصادی نسبتاً خوبی دارم. پول یارانه برایم مشکل گشاست، اما حیاتی نیست. به همین دلیل و با انگیزه اطاعت از رهبری در همکاری با دولتی که مخالفش هستم، انصراف می دهم. روزی ما هم دست خداست.

موافقین ۱ مخالفین ۱ ۹۳/۰۱/۲۴
علی اصغر جوشقان نژاد

یارانه

اقتصاد

انتقاد

روزی

روحانی

دولت

نظرات  (۶)

انصراف نمی دم.
پاسخ:
شما صاحب اختیارید.
۲۵ فروردين ۹۳ ، ۱۳:۱۶ وحید نصیری کیا

اشاره: دو نوشته آقایان اللهیاری و جوشقان نژاد محرک نوشته زیر بود.

این چند روز نام نویسی و عدم نام نویسی یارانه شده است نقل محافل، اینکه یارانه ثبت نام کنم یا نه و ...
من ثبت نام کردم و خودم را هم مستحق می دانم نه یک «سائل متقاضی»، دلایلم را می نویسم که بعدا هم بتوانم به موقع از آنها استفاده کنم:
1. من دولت را صادق نمی دانم پس لزومی برای کمک به او نمی دانم.
- این دولت یک دولت اشرافی است هم در عمل و هم در عقیده! وقتی آقای روحانی خودش بهمن ماه از یارانه انصراف می دهد نمی تواند از مردم انتظار داشته باشد که حالا که دولت او بر سرکار است از گرفتن یارانه انصراف دهند!
چرا دولت روحانی تصمیم نمی گیرد یارانه های گرفته از دولت احمدی نژاد را پس بدهد؟ یا مثلاً یک یارانه از حقوق ملیونی خود به خزانه واریز نمی کند و ...
-دولت روحانی یک دولت فریبکار است. در همین قضیه ثبت نام یارانه ها چند دروغ مختلف به مردم گفته است. کنترل حساب ها، تشخیص واقعی میزان هزینه هر خانواده و ... .علاوه بر اینکه در ثبت نام یارانه ها دولت کرامت نفس مردم را نادیده گرفت.
دولت به دروغ دارد می گوید مشکل های مختلف را می تواند با یارانه حل کند از تورم تا آلودگی هوا و ... .
اینها و خیلی موراد دیگر همه دروغ هایی است که انسان عاقل اعتماد نمی کند بخشی از حق خود را به او بسپرد.
2. چرا دولت از خودش شروع نمی کند؟!
وقتی دولت خرج های میلیاردی در زمینه هایی که هیچ فایده ای ندارد می کند چرا من باید از یارانه چهل و چند هزار تومانی ام انصراف بدهم. هر وقت آنها برطرف شد چشم ما هم انصراف می دهیم.
3. دولت همه چیز که به خودش مربوط است 25-50 درصد گران کرده است و عملاً این یارانه صرفاً بخشی از دزدی و برداشت دولت از جیب ما را جبران خواهد کرد. پس دولتی که مراعات مردمش را نمی کند نباید انتظار داشته باشد مردم مراعتش را بکنند!
4. انصراف از یارانه تایید ضمنی بسیاری از کارهای دولت است و مطمئنا از تعداد کسانی که از یارانه انصراف داده اند استفاده تبلیغاتی برای جریان سیاسی خودش خواهد کرد. پس لزومی نمی بینم دولت را در این زمینه تایید کنم و سیاهی لشکرش بشوم.

همه اینها شاید به تنهایی دلیلی برای ثبت نام نباشد ولی در مجموع برای من دلیلی می شود برای ثبت نام کردن.
این جور حرف های کلی کمک به نظام اسلامی و ... را هم درست نمی دانم. تا وقتی نظامی خودش درست مدیریت نمی کند دلیلی برای کمک به او وجود ندارد.

شاید بعدا از یارانه انصراف دادیم خدا را چه دیدی؟!

پاسخ:
چکیده صحبت شما این است: دولت غیر قابل اعتماد است و به کسی که اعتماد نداریم کمک نمی کنیم.
من هم مانند شما به این دولت اعتماد چندانی ندارم و از این نظر با هم مشترکیم.
حالا بیایید یک فضای دو قطبی را تصور کنیم. دولت شماره یک از جریان اصول‌گرایی روی کار می‌آید و عده‌ای به آن بی اعتمادند و هیچ‌گونه همکاری نمی‌کنند. بعد دولت شماره دو که به جریان اصلاح‌طلب نزدیک یا وابسته است بالا می‌آید و این بار عده دیگری بی اعتمادند و همکاری نمی‌کنند. در هر دو حالت، قشر مخالف به هر نوع که بتوانند کارشکنی می‌کنند یا حداقل همکاری خود را قطع می‌کنند و حتی دیگران را نیز توصیه به این کار می‌کنند. فکر می‌کنید در این وضعیت چه بر سر کشور می‌آید؟
این شرایط، چندان هم فرضی نیست. به جای شماره یک و دو، بنویسید هاشمی، خاتمی، احمدی‌نژاد و حالا روحانی. اضافه کنید که روحانی رای 50 درصدی آورده و شرایطش شکننده‌تر است و دو قطبی شدن فضا برایش بسیار بدتر خواهد بود (بگذریم که خودش متوجه این موضوع نبود و فضا را دو قطبی کرد)
به هر حال، اگر قرار باشد دولت سه سال دیگر کار کند، نیازمند همکاری ماست و انصراف از یارانه برای کسانی که می‌توانند بدون یارانه ادامه دهند، یکی از راه‌های همکاری.
البته واضح و مبرهن است که گرفتن یارانه، حق مسلم شماست.
۲۵ فروردين ۹۳ ، ۱۳:۱۵ وحید نصیری کیا
سلام
من هم مطلبی نوشتم
نگاهی بنداز

پاسخ:
نوشته جناب نصیری کیا را اینجا بخوانید
۲۵ فروردين ۹۳ ، ۱۲:۳۷ وحید نصیری کیا
سلام
من می گویم دولتی می تواند چنین درخواستی کند که خودش ساده زیست باشد خودش تا انجا که می تواند هوای مردمش را داشته باشد خودش اشرافی زندگی نکند اشرافی فکر نکند
وقتی دولتی اینگونه فکر نمی کند چرا باید اینگونه عمل کرد و با وجود احتیاج به این یارانه از ان انصراف داد؟! چرا به دولتی که مکررا به مردمش دروغ می گوید باید همکاری کرد؟! نباید قانون شکنی کرد ولی دیگر کمک تبرعی هم لزومی ندارد.
من می گویم کمک اینطوری-انصراف از یارانه ای نیاز است- جوری تایید و اعانه به اثم این دولت است هرچند کوچک باشد!
پاسخ:
درست است که دولت ساده زیست نیست، اما مگر استدلال ما ربطی به نحوه زندگی دولتمردان داشت؟
کمک تبرعی قطعا «لزوم» ندارد. اما این راهی برای کمک به دولت است. اما نه کمک به اثم، بلکه کمک به اسم بهداشت و اشتغال!
کمک به دولت، در زمینه ای که در آنجا از مردمش درخواستی داشته و گناهی هم در آن نهفته نیست.
دولت، خوب یا بد، راستگو یا دروغگو، کاربلد یا ناشی، کارکن یا تنبل، دولت ماست. یا به آن حد رسیده که به عدم کفایتش رای بدهیم، یا با او همکاری می کنیم، همانطور که شهید بهشتی با بنی صدر همکاری می کرد! البته در مثل مناقشه نیست و شما خودتان را با شهید بهشتی و دیگران را با بنی صدر اشتباه نگیرید.

سلام

احسنت

درستش هم همینه و باهاتون موافقم.


مختصر و مفید نوشتید. هرچند که اگر دوستانی باشند که به تصمیم شما انتقاد داشته باشند، میتوانیم بحث کنیم و موضوع را بیشتر باز کنیم انشالله.

به امید تحقق حماسه اقتصادی در این سال.


یا علی

مدافعان حرم www.modafeon.blogfa.com

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی